BD Lofts, ZUID073 en Negen Heren genomineerd Beste Bossche Gebouw!

BD Lofts, ZUID073 en Negen Heren genomineerd Beste Bossche Gebouw!

Drie projecten van MWPO in ’s-Hertogenbosch zijn ingezonden voor de verkiezing Beste Bossche Gebouw 2015-2020!

BD Lofts kwam in de plaats van het voormalige kantoor van het Brabants Dagblad. Een unieke mix van bijna 60 eigentijdse appartementen. Hippe lofts, luxe penthouses, ruime terrassen, Franse balkons en een statige entree. Met op de begane grond kantoren, o.a. voor de Bossche vestiging van MWPO.

Het gebouw schuin tegenover het provinciehuis waar Rijkswaterstaat jarenlang gevestigd was, heeft een rigoureuze transformatie ondergaan naar ZUID073: maar liefst 97 huur- en koopappartementen, een tandartspraktijk en o.a. compleet nieuwe gevels. Met ZUID073 hebben wij in 2019 samen met Houben / Van Mierlo Architecten de ARC19 Development Award gewonnen!

Het oude gebouw (en het terrein) waarin het Europees Keramisch Werkcentrum in ’s-Hertogenbosch gevestigd was aan de Zuid Willemsvaart heeft inmiddels plaats gemaakt voor Negen Heren: negen luxe urban villas met royale stadstuin en een eigen parkeerplek.

Deze drie projecten waren alle drie rigoureuze transformaties waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel stond en die het straatbeeld goed hebben gedaan. Wij zijn er trots op dat onze projecten genomineerd zijn! Laten we ervoor zorgen dat één van deze schitterende projecten in ‘s-Hertogenbosch gekozen wordt tot het mooiste project van 2015-2020! Stemmen kan op: stem hier (tot 7 november a.s.).