Start bouw en verhuur kantoorruimtes Park NRE

Start bouw en verhuur kantoorruimtes Park NRE

Midden op het NRE-terrein (het voormalige gasfabriekterrein aan de rand van het centrum van Eindhoven) wordt het unieke kleinschalige bedrijfsverzamelgebouw “Park NRE” ontwikkeld. Een bijzonder, uitnodigend en duurzaam gebouw met onder het gebouw parkeerplaatsen (niveau maaiveld).

Het NRE-terrein ondergaat op dit moment een transformatie naar een nieuwe levendige en creatieve hotspot in Eindhoven. Wonen, werken, cultuur en recreëren worden samengebracht. De historische fabrieksgebouwen op het terrein krijgen een nieuwe bestemming. Daarnaast worden diverse nieuwbouwontwikkelingen gerealiseerd voor wonen en werken met flexibel indeelbare kantoorruimtes rondom een centrale kern met collectieve voorzieningen.

Architectenbureau Houben / Van Mierlo zal zelf zijn intrek nemen in dit gebouw. Er is op dit moment nog ruimte beschikbaar voor medehuurders! Klik hiervoor op deze link. Het gebouw is bestemd voor bedrijven actief op het gebied van “create & make”. De verhuur wordt verzorgd door CBRE Eindhoven. De realisatie is in handen van Aannemingsbedrijf De Wit Drunen.

MWPO treedt voor Werkplaats voor Geduldig Onderzoek B.V. op als gedelegeerd ontwikkelaar.