Over MWPO

MWPO is initiator en regisseur. We gaan pragmatisch te werk, in een slagvaardig team. Zo houden we de vaart erin. Tegelijkertijd blijven we continu in overleg met alle betrokken partijen zoals de overheid, de kopers, de architect en de bouwers: iedereen krijgt ruimte en elke inbreng telt. Dan kom je tot het beste resultaat.

Samen lossen we een relevant maatschappelijk vraagstuk op. Of we creëren iets wat er nog niet is. Vernieuwend en met een tikje bravoure. In gezonde balans met de nodige nuchterheid en realiteitszin. Zodat wát we maken, naadloos aansluit bij de omgeving.

MWPO ‘s-Hertogenbosch

Koninginnenlaan 32
5211 WG 's-Hertogenbosch
073 - 20 32 056

MWPO Groningen

Hereweg 95e
9721 AA Groningen
050 - 21 11 778

Team

Kristiaan Capelle

Maurice Delpeut

Leon Butter

Tim van Dijk

Kees Rijs

Rob Schrier

Piet van Baardwijk

Jettie Hazelzet

Emil Meems

Bart Bennink

Miranda Rijk

Maartje van Geel

Edith Brinkman-Snijder

Thomas Verheijen

Tom Bloemen

Tim Maier

Jaldo Jonker

Harold de Vries

Theodor Koenen

Alex Bögels

Inge Sibma

Wilko Vegter

Lisa Keetels - MSc RA

Nick Clemens - MSc RA

Miranda Bos-Rijks

Natasja van den Berg-Houterman

Sandrie Hengeveld

Jolanda Dumont

Marsha Luijten

Judith Barthel

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MWPO ontwikkelt vastgoedprojecten. Dat doen we natuurlijk verantwoord. Zorgvuldig en duurzaam waar het gaat om materiaal, energie en klimaat. Vooruitstrevend en vernieuwend als het gaat om het creëren van de optimale woon-, werk-, en leefomgeving. Daarom doen we graag iets extra’s. Voor het goede doel. Voor de ontwikkeling van de samenleving. Of gewoon omdat het leuk is.

MWPO is betrokken (geweest) bij:

Werken bij

Junior controller (32-40 uur)

Lees verder

Waar ga je werken? MWPO is een eigentijdse vastgoedontwikkelaar die kiest voor toplocaties, markante panden en beeldbepalende hotspots om mooie woonprogramma’s en innovatieve werk-, horeca- en retailconcepten te maken. Zoals de gezonde ontmoetingsplek SuperHub Meerstad en de woon-/werkplek in een voormalig kantoor van Rijkswaterstaat: ZUID073. MWPO is initiator en regisseur. Het team (30 medewerkers) werkt pragmatisch