Locatie
Vogelplein, ’s-Hertogenbosch
Architect
Nog nader te bepalen
Adviseurs
Nog nader te bepalen
Aannemer
Nog nader te bepalen
Programma
Wonen met een mix van stedelijke functies
Opleverdatum
Nog nader te bepalen

Bossche Stadsdelta


Samen met onze partner BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling hebben we een positie verworven in de Bossche Stadsdelta, ook wel bekend als de Kop van het Zand en Orthenpoort-Zuid. Dit wordt een compleet nieuw stuk stad. Waterrijk wonen, tussen levendige oevers en nieuwe stadsnatuur. Met de Verkadefabriek, de Tramkade en de Spoorzone als culturele broedplaats. Aan de Dieze, met in de toekomst ruimte voor een nieuwe brug die de historische binnenstad ontsluit.

Het is een plan voor de lange termijn. Achter de schermen zijn de voorbereidingen al in volle gang. Na een geslaagde kick off begin 2019 en een spiegeldag in de lente om alle ideeën te matchen, wachten we nu op het gebiedsperspectief dat de gemeente gaat vaststellen. Waarna we samen met onze partner BPD een actieve bijdrage gaan leveren aan the making off. Ruimte voor de Moerasdraak!

Bij samenhang in integrale gebiedsontwikkeling gaat het vooral om de juiste bruggen bouwen. En dan zijn we graag van de partij. Next level projectontwikkeling past bij onze ambitie. Het is een logisch vervolg op waar we goed in zijn en waarmee we in Den Bosch al naam hebben opgebouwd. Denk aan ZUID073 en Negen Heren. Bovendien is dit een thuiswedstrijd vanuit het MWPO kantoor aan de Koninginnenlaan op nog geen 400 meter afstand. Aan ons de taak om de ruimtelijke en architectonische kwaliteit hoog te houden. Dat doen we vol enthousiasme, vanuit een sterke, persoonlijke betrokkenheid.

Locatie