Locatie
Vogelplein, ’s-Hertogenbosch
Architect
Nader te bepalen
Adviseurs
Nader te bepalen
Aannemer
Nader te bepalen
Programma
Wonen met een mix van stedelijke functies
Opleverdatum
Nader te bepalen

Bossche Stadsdelta


Samen met onze partner BPD hebben wij meerdere posities verworven in de Bossche Stadsdelta. Dit wordt een compleet nieuw stuk stad. Waterrijk wonen, tussen levendige oevers en nieuwe stadsnatuur. Met de Verkadefabriek, de Tramkade en het Design Museum als culturele broedplaats. Aan de Dieze met in de toekomst ruimte voor een nieuwe brug die de historische binnenstad ontsluit.

Het is een plan voor de langere termijn. Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang. Bij samenhang in integrale gebiedsontwikkeling gaat het vooral om de juiste bruggen bouwen.

Wij zien bovendien in de ontwikkeling van de Bossche Stadsdelta volop kansen voor een cultureel programma. Daar staan weliswaar niet direct opbrengsten tegenover, maar het levert kwaliteit op voor de toekomstige bewoners in het algemeen en de hele stad in het bijzonder!

Next level projectontwikkeling past bij onze ambitie. Het is een logisch vervolg op waar wij goed in zijn en waarmee wij in Den Bosch al naam hebben opgebouwd. Denk aan ZUID073 en Negen Heren. Bovendien is dit een thuiswedstrijd vanuit het MWPO kantoor aan de Koninginnenlaan op slechts enkele honderden meters afstand. Aan ons de taak om de ruimtelijke en architectonische kwaliteit hoog te houden. Dat doen wij vol enthousiasme, vanuit een sterke, persoonlijke betrokkenheid.

Locatie