Locatie
Van Swietenlaan, Groningen
Architect
DELVA Landscape Architects
Houben / Van Mierlo
Powerhouse Company
Vector-i
Adviseurs
Aveco de Bondt
Bureau Waardenburg
Goudappel Coffeng
Guusworks
Nieman Raadgevende Ingenieurs
Osaka Boomadvies
Pandomo Makelaars
Peter Kuipers Munneke
Zonneveld ingenieurs
Aannemer
Nijhuis
Programma
320 woningen gecombineerd met een aanzienlijk commercieel programma met een mix van kantoren, medische bedrijven, horeca en hotel
Opleverdatum
Start realisatie naar verwachting medio 2023
Projectwebsite

HOLT


Nieuwe stadswijk in Groningen

HOLT wordt een groene wijk met internationale allure waar iedereen welkom is. Wonen doe je in een huis, maar vooral ook samen in een buurt. Het liefst in een omgeving waarin ontmoeten centraal staat, waar ruimte is voor ontspanning en waar zowel onze gezondheid als een stimulans voor de economie de aanjagers zijn. HOLT zal de aanwezige kwaliteiten rondom het Martini Ziekenhuis verder versterken.

Voor het ontwerp van HOLT is goed gekeken naar succesfactoren van ’s werelds beste steden: een focus op gezondheid, groen, ontmoeten en verbinden. Factoren die Groningen als gezondste stad van Nederland in hoge mate bezit en die wij in HOLT verder gaan samenbrengen.

In HOLT bieden wij ruimte aan 320 woningen gecombineerd met een aanzienlijk commercieel programma met een mix van kantoren, medische bedrijven, horeca en hotel waardoor een heel nieuw levendig gebied ontstaat.

HOLT is een ontwikkeling van MWPO en Nijhuis in samenwerking met Nijestee.

Locatie